Cyborg Quiz ,More Information as Questions and Answers About Cyborgs And Cyborg Activism , Made By Nandulal Krishna

Cyborg Quiz ,New Set of  Information  as Questions And Answers   About Cyborgs and Cyborg Activists , Made By Nandulal Krishna , Wayanad, Kerala,India
(Click Hyperlinked Words for More Information )

Cyborg Quiz Questions and answers

1. “HET” is Defined as any attempt to temporarily or permanently overcome the current limitations of the human body through natural or artificial means.
Expand “HET”

Ans:Human enhancement

 

2.“X” a fictional or hypothetical person whose physical abilities are extended beyond normal human limitations by mechanical elements built into the body.
Name “X”?

Ans:A cyborg (“cybernetic organism”)

 

3. “X” is a British engineer.
“X” is known for his studies on direct interfaces between computer systems and thedevice information
human nervous system.
“X” had made Several Contributions To
Robotics And Artificial Intelligence.
“X” is the Head of “Project Cyborg” and
Known as “Captian Cyborg”
Who is “X”

 

Ans:Kevin Warwick

 

 

4. “X” is a Color-Blind
“X” had implanted an antenna in his skullneil with device antenna information
which recognize the color he saw and give
him an audible vibration
Since 2004, international media has described
him as the “world’s first Cyborg”
“X” own world first “Cyborg Passport”
Who is “X”

 

Ans:Neil Harbisson

5.___________ is a avant-garde artist and cyborg activist .
“She” best known for developing and implanting an
online seismic sensor in her elbow that allows her
to feel earthquakes through vibrations
She is also co-founder of the Cyborg Foundation.

Name Her ??

Ans:Moon Ribas

(Click Hyperlinked Words for More Information )

 

6. “X” is cyborg and Biohacker who has implanted
wireless chips under his skin to gain SUPERHUMAN abilities. he Wrote a Book Named “RIFD Toys”.amal.net information
Name him ??

Ans:Amal Graafstra
(Buy “RIFD Toys ” on Amazon)

 

 

 

rifd toys amals book information

 

 

 

 

 

 

 

7.”X” is an American software developer, entrepreneur, and biohacker
“X” is the Co-founder and C.I.O of “Grindhouse Wetware” , an open source
biotechnology startup company
Name “X”

Ans:Tim Cannon

cyborg quiz

8.___________ is an implantable device that sends biometric data wirelessly via Bluetooth to a phone or tablet and is powered through “inductive charging”.
The first ever _________implant occurred in October 2013 in Essen, Germany, when body modification artist “Steve Haworth” implanted the device into Grindhouse co-founder Tim Cannon.
chip implanted information
Name the Device ?

 

Ans: Circadia

 

Cyborg Quiz Questions

9.”X” is Known as the “Most Connected Human on Earth”
He has between 300 and 700 systems running at anychis dancy information

given time, systems that capture real-time data
about his life.
Name “X” ?

 

Ans: Chris Dancy

10. Cyborgism is subjected to many movies.An Indian Movie
Released on 2010 Depicts the backfire of an Android project with Human Emotions , Directed By  R.    Shankar And Produced by Kalanithi Maran.
Name The Film ?

enthiran information

Ans: Enthiran aka The Robot

 

(Click cyborg quiz Hyperlinked Words for More Information )(Click latest cyborg quiz Hyperlinked Words for More Information )

(Click Hyperlinked Words for More Information )(Click cyber quiz pdf Words for More Information )

(Click Hyperlinked Words for More Information )(Click Hyperlinked Words for More Information )

cyborg quiz questions and answers

 

Cyborg Quiz ,More Information as Questions and Answers About Cyborgs And Cyborg Activism , Made By Nandulal Krishna
4.9
User Rating 5 (1 vote)
Sending
Comments Rating 0 (0 reviews)
2 Responses to “Cyborg Quiz ,More Information as Questions and Answers About Cyborgs And Cyborg Activism , Made By Nandulal Krishna”
  1. Ben shaji, June 2, 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sending