IT QUIZ 98

                            Answers Updated On November 16, 2012
 1.A person named Brian Eno was approached with this problem statement: “Solve it!” The thing from the agency said, “We want a piece of music that is inspiring, universal, blah-blah, da-da-da, optimistic, futuristic, sentimental, emotional”, this whole list of adjectives, and then, at the bottom, it said: “and it must be 3¼ seconds long”.What did he do ???
Ans:Windows Logon Music
2.Identify the person

Ans;Brenden Eich(javascript)
3.The workers of X are employed at the Longhua Science & Technology Park, a cramped, walled campus sometimes referred to as “X City”. X City is also sometimes called “iPod City”.What is X ?
Ans:Foxconn
4.Expand LOGO(language)
Ans:Logic Oriented Graphic Oriented
5.Identify the logo

Ans:National Centre of Supercomputing Application
6.X is an American manufacturer of systems and software for data storage and information management. It is headquartered in Fremont, California, founded in 1902 by Jeffrey Price,Ashok singhal and Robert rogers.What is X ?
Ans:3PAR
7.An X is a humanoid robot and android with strong visual human-likeness developed by Osaka University and manufactured by Kokoro Company .
Ans:Actroid
8.Identify the browser

Ans:Torch Browser
9.Expand VSNL
Ans:Videsh Sanchar Nigham Limited
10.’Let’s Keep Believing’ is the tagline of whom ?
Ans:Aircel

4 Responses to “IT QUIZ 98”
  1. Jithin sha November 13, 2012
  2. Yash Sodha November 16, 2012
  3. Brite Quizzer November 16, 2012
  4. Current Affairs December 5, 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *