Google I/O 2018 Quiz | All you need to know about Google I/O

8
446

Here is the Google I/O 2018 Quiz.Have you watched the Google I/O 2018 ? If yes, test yourself on how much you know about Google I/O Conference 2018 from Google I/O 2018 Quiz.

Google I/O 2018 Quiz Questions and answers

1.What is Google I/O?

Answer: Google I/O is an annual developer conference held by Google.

2. Where was Google I/O 2018 held?

Answer: Mountain View California

3.When was the first Google I/O Conference held?

Answer: 2008

Google I/O 2018 Quiz

4.What does I/O stands in Google I/O ?

Answer: Input/Output

5.What is the slogan of Google I/O?

Answer: Innovation in the Open

6. Google Cardboard was announced on which year I/O Conference?

Answer: 2014

7. What was the product announced by Google on Google I/O 2017?

Answer: Google Home

8. Google is working on something to remove your smartphone addiction on Android P, What is it?

Answer: Android Dashboard

9.Google will be more polite to you if you’re using the word Please on your Google Assistant commands, what is this new feature called?

Answer: Pretty Please

10.Google Assistant is made to book your restaurant tables,salon appointments,many of your needs using automated phone calls. What is this AI-driven technology called?

Answer: Google Duplex

You’re reading the Google I/O 2018 Quiz

11. The Google maps are revamped with this new option to navigate using your camera. What is used here other than GPS for building this augmented reality technology?

Answer: Visual Positioning System (VPS)

12. What new feature is being added to the Gmail for better composing experience?

Answer: Smart compose

13. What special input mode was added to the Gboard,who are not able to physically use the text input mode?

Answer: Morse Code Input

14. Which American singer’s voice is coming to Google Assistant end of this year?

Answer: John Legend

15. What new AI technology was used by Google to model John Legend’s unique voice based on samples into Google Assistant?

Answer: Wavenet

16. What does TPU stands for?

Answer: Tensor Processing Unit

17. Identify the device in photo

Answer: TPU

18. The TPU Chips are specially designed for which framework?

Answer: Tensorflow

19.Expand ASIC?

Answer: Application-Specific Integrated Circuit

20. Which was the first Android Mobile phone?

Answer: T-Mobile G1 (also known as HTC Dream)

21. What was the new thing that developers can use to convert App actions from the search bar?

Answer: Android Slices

22.________ teaches kids the fundamentals of digital citizenship and safety so they can explore the online world with confidence.

Answer: Be Internet Awesome

23.Below shown image is the curriculum of what by Google?

Answer: Be Internet Awesome

24.What was announced by google for developers which contains API’s for Machine learning,Face recognition,image labelling,bar code scanning,landmark detection,smart labelling etc.. ?

Answer: ML Kit

25. What is the new gesture to activate Do Not Disturb — by turning your phone screen-down on Android P?

Answer: Shush

That’s all for Google I/O 2018 Quiz from me, I expect more from you if you’ve watched the conference more keen than I did. Let me know in comments.

8 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here