IT Quiz 129

Britto Sabu
Quizzer | TCS IT Wiz Runner up Kochi | Data Scientist and ML Enthusiast | Mathematics and Tech.
- Advertisement -
1.Identify this person

- Advertisement -

Ans:Robert Cailliau
2.Plankalkül  is a programming language designed for engineering purposes by X between 1943 and 1945. It was the first high-level non-von Neumann programming language to be designed for a computer. Name X
Ans:Konrad Zuse
3.Flutter is a gesture recognition technology startup based in San Francisco, California, United States (US). Founded by Navneet Dalal and Mehul Nariyawala, the company received early-stage funding from Y Combinator and was acquired by which company in 2013 ?
Ans:Google
4.Identify this logo

Ans:Wikiversity
5.Expand GFDL ?
Ans:Gnu Free Documentation License
6.First version is Yarrow , Latest version is Schrödinger’s Cat , And upcoming version is Heisenbug.What ?
Ans:Fedora
7. Grabbon.com , esportsbuy.com , Shopo.in are all subsidiaries of ?
Ans:Snapdeal
8.Identify this person

Ans:Gurdeep Singh Pall

- Advertisement -
Britto Sabu
Quizzer | TCS IT Wiz Runner up Kochi | Data Scientist and ML Enthusiast | Mathematics and Tech.

Latest Quiz

IT Quiz 2022 | Tech Fundas and Long Quiz Questions

Check the fresh set of 20 Tech quiz questions and answers from 2022 and if you are preparing for any school or college quizzes,...
- Advertisement -

Information Security Quiz Questions and Answers | InfoSec Quiz

Information Security Quiz Questions and answers 2021 This is the latest set of Information Security Quiz Questions and answers. A new set of Cyber Security...

100+ Cyber Security Quiz Questions and Answers 2022

Cyber Security Quiz Questions and Answers. This is the latest freshly curated set of Cyber Security Quiz Questions and answers. End of this post, you...

TCS IT Wiz 2021 Preperation Package 2021

Specially designed for Any Questions? - amal@itquiz.in , +918848637742 A lot of questions from our package were repeating on the TCS IT Wiz & CBSE Heritage...

Related news

IT Quiz 2022 | Tech Fundas and Long Quiz Questions

Check the fresh set of 20 Tech quiz questions and answers from 2022 and if you are preparing for any school or college quizzes,...

Information Security Quiz Questions and Answers | InfoSec Quiz

Information Security Quiz Questions and answers 2021 This is the latest set of Information Security Quiz Questions and answers. A new set of Cyber Security...

100+ Cyber Security Quiz Questions and Answers 2022

Cyber Security Quiz Questions and Answers. This is the latest freshly curated set of Cyber Security Quiz Questions and answers. End of this post, you...

TCS IT Wiz 2021 Preperation Package 2021

Specially designed for Any Questions? - amal@itquiz.in , +918848637742 A lot of questions from our package were repeating on the TCS IT Wiz & CBSE Heritage...
- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here