IT Quiz 131

0
101
1.Identify the logo

Ans:Oculus Rift(Recently acquired by Facebook)
2. X is a smart contact lens project announced by Google on 16 January 2014. The project aims to assist people with diabetes by constantly measuring the glucose levels in their tears. The project is being carried out by Google X and it is currently being tested using prototypes.What is X ?
Ans:Google Contact Lenses
3. Expand ICMP
Ans:Internet Control Message Protocol
4.Identify her

Ans:Susan Wojcicki (CEO of Youtube)
5.What is the Claim to Fame of Mark Gasson ?
Ans:He is the first human infected with computer virus
6.Google celebrates the birthday of whom ?

Ans:C.V Raman
7.Itis a discovery engine (a form of web search engine) that finds and recommends web content to its users. Its features allow users to discover and rate Web pages, photos, and videos that are personalized to their tastes and interests using peer-sourcing and social-networking principles. It was founded in November 2002 by Garrett Camp, Geoff Smith, Justin LaFrance and Eric Boyd during Garrett’s time in post-graduate school in Calgary, Canada.What is it ?
Ans:Stumbleupon
8.What is the full form of DHCP ?
Ans:Dynamic Host Configuration Protocol
9.Identify the person and what he founded

Ans:Rasmus Lerdorf founder of PHP
10.Who is the current ceo of LinkedIN ?
Ans:Jeff Weiner

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here