IT Quiz 133

0
596
1.This graph represents a law. Which law is it ?

 Ans:Metcalfe’s Law
2.Who acquired ComiXology, a cloud-based digital comics platform recently ?
Ans:Amazon
3.X is a match-three puzzle video game released by the developer King on April 12, 2012 for Facebook, and on November 14, 2012 for smartphones. As of March 2013, X surpassed FarmVille 2 as the most popular game on Facebook, with 46 million average monthly users . Identify X
Ans:Candy Crush Saga
4.From whom ?

Ans:Google
5.Which company was founded by John Tu and David Sun on October 17, 1987, in response to a severe shortage of surface-mount memory chips in the high-tech marketplace in the 1980s.
Ans:Kingston
6.Identify

Ans:Angry Birds Stella
7.It  is a free and open source blogging tool and a content management system (CMS) based on PHP and MySQL, which runs on a web hosting service.It was first released on May 27, 2003, by its founders, Matt Mullenweg and Mike Little, as a fork of b2/cafelog. What is it ?
Ans:Wordpress
8.Identify the person

Ans:Trip Adler (Founder of Scribd)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here