IT Quiz 134

Britto Sabu
Quizzer | TCS IT Wiz Runner up Kochi | Data Scientist and ML Enthusiast | Mathematics and Tech.
- Advertisement -
1.Identify the logo

- Advertisement -

Ans:Amazon Mechanical Turk
2.In the original version, they were named Oikake, Machibuse, Kimagure and Otaboke. Which meant “the chaser”, “the ambusher”, “the fickle” and “ the stupid” respectively.How do we better know them as?
Ans:Blinky, Pinky, Inky and Clyde.The four villains of Pac-Man
3.The term X , commercially used at least as early as August 2000, was coined by a brand-consulting firm called Interbrand Corporation. Phil Belanger, a founding member of the X Alliance who presided over the selection of the name “X”, also stated that Interbrand invented Wi-Fi as a play on words with Hi-Fi, and also created the X logo.What is X ?
Ans:Wi-Fi
4.Mascot of ?

Ans:Onida
5.Expand LOGO(language)
Ans:Logic Oriented Graphic Oriented
6. X is a media player for Windows, Android, and OS X developed by Justin Frankel and Dmitry Boldyrev by their company Nullsoft, which they later sold to AOL.On January 14, 2014, it was officially announced that Belgian online radio aggregator Radionomy had bought the Nullsoft brand, which includes X and Shoutcast.What is X ?
Ans.Winamp
7.Identify

Ans:Li-Fi
8.’Let’s Do Amazing’ is the new tagline of ?
Ans:Hewlett-Packard
9.Ashok Vemuri is the current CEO of ?
Ans:iGate
10.Identify the logo

Ans:Foursquare

- Advertisement -
Britto Sabu
Quizzer | TCS IT Wiz Runner up Kochi | Data Scientist and ML Enthusiast | Mathematics and Tech.

Latest Quiz

IT Quiz 2022 | Tech Fundas and Long Quiz Questions

Check the fresh set of 20 Tech quiz questions and answers from 2022 and if you are preparing for any school or college quizzes,...
- Advertisement -

Information Security Quiz Questions and Answers | InfoSec Quiz

Information Security Quiz Questions and answers 2021 This is the latest set of Information Security Quiz Questions and answers. A new set of Cyber Security...

100+ Cyber Security Quiz Questions and Answers 2022

Cyber Security Quiz Questions and Answers. This is the latest freshly curated set of Cyber Security Quiz Questions and answers. End of this post, you...

TCS IT Wiz 2021 Preperation Package 2021

Specially designed for Any Questions? - amal@itquiz.in , +918848637742 A lot of questions from our package were repeating on the TCS IT Wiz & CBSE Heritage...

Related news

IT Quiz 2022 | Tech Fundas and Long Quiz Questions

Check the fresh set of 20 Tech quiz questions and answers from 2022 and if you are preparing for any school or college quizzes,...

Information Security Quiz Questions and Answers | InfoSec Quiz

Information Security Quiz Questions and answers 2021 This is the latest set of Information Security Quiz Questions and answers. A new set of Cyber Security...

100+ Cyber Security Quiz Questions and Answers 2022

Cyber Security Quiz Questions and Answers. This is the latest freshly curated set of Cyber Security Quiz Questions and answers. End of this post, you...

TCS IT Wiz 2021 Preperation Package 2021

Specially designed for Any Questions? - amal@itquiz.in , +918848637742 A lot of questions from our package were repeating on the TCS IT Wiz & CBSE Heritage...
- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here