IT Quiz Questions and answers 2017 Prepared by Kiran G Krishnan

0
798

IT Quiz Questions and answers 2017 prepared by Kiran G Krishnan

1. Expand NaMPET

Ans.National Mission of Power Electronics Technology

2. Identify him

rtt

Ans. Umang Bedi

3.An exhilarating backwater houseboat cruise in scenic palm-fringed Kerala can now be experienced remotely at airports in india, courtesy virtual reality.Kerala Tourism is rolling out this experience zone at airports.Which is the first airport where Kerala Tourism have setup this virtual reality experience zone?

Ans.Indira gandhi International Airport, New Delhi

4.Who wrote the book ” Stretch Your Technology Productivity”?

ga

Ans. Ankit Fadia

5.Who wrote the book “THE BIG CONNECT:Politics in the Age of Social Media”?

mf

Ans. Shaili Chopra

6. Who acquired payment start-up PhonePe?

Ans. Flipkart

7. _____ is a portal for dissemination of statistics related to electronic transactions under national and state level e-governance projects including MMPs as a part of Digital India

Ans. e-Taal (Electronic Transaction Aggregation & Analysis Layer)

8. Expand MOSFET

Ans.Metal Oxide Semiconductor Field Effect Transistor

9.Double Helix Games, comiXology,Twitch are the acquisitions of ____

Ans.Amazon

10.He is the CEO of which company?

hede

Ans. Zoho Corporation..(Sridhar Vembu)

11.ID him.

mae

Ans. Martin Hellman

12.ID him

gaaw

Ans. Lalitesh Katragadda

Credits for this set of IT Quiz Questions and answers 2017 : Kiran G Krishnan

1.Who wrote the book " The Road Ahead" ?

We welcome your posts to out blog, just drop you questions and answers to iquiz@itquiz.in , Post Credits will be given to you

Also see

Kozhikode District IT Quiz Questions and answers

Open Source IT Quiz made by Vishnu MC

IT Quiz on Future Technologies by Shyju Sir

Latest Information Technology Quiz Questions and answers made by Nandu Lal

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here