Latest Information Technology Quiz Questions 2017

0
228

Latest Information Technology Quiz Questions 2017 for students preparing for Kerala IT Quiz 2016 prepared by Kiran G Krishnan

1.  Who wrote the book “The startup Diaries”?
Ans. Neeti John, Gagan Jain

2. ID Him

Image result
Ans. M Sivasankar (IT Secretary of Kerala)

3. Which e commerce giant launched children’s bookshelf on children’s day?
Ans. Amazon.in
4.Which institution launched new technology called E-Crop
an electronic crop simulator, which communicates to the farmers directly
from the field on behalf of the crop?
Ans.  CTCRI (Central Tuber Crops Research Institute)
5.Who wrote the book “Breaking Out Abd Making Big”?
Ans. Rudrajeet Singh


6  Who wrote the book “Googled by God”?
Ans.Pulkit Ahuja
7.  Expand CEWiT
Ans.Centre of Excellence in Wireless Technology
8. What is c0c0n? Which place hosted c0c0n 2016?
Ans a).INTERNATIONAL CYBER SECURITY AND POLICING CONFERENCE
        b).Kollam
9.    Who acquired Jabong.com?
Ans. Myntra
10.     Who wrote the book “Contagious: How to Build Word of Mouth in the Digital Age”?
Ans. Jonah Berger

Credits : Kiran G Krishnan

1.The first high-level programming was ..........

Posts are welcome from you also. If you ever wish others should also learn the questions that you made just drop me your set of questions to iquiz@itquiz.in. We love to publish your content 

Also see

Kozhikode District IT Quiz Questions and answers

Open Source IT Quiz made by Vishnu MC

IT Quiz on Future Technologies by Shyju Sir

Latest Information Technology Quiz Questions and answers made by Nandu Lal

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here