Latest IT Quiz questions 2017, submitted by Sachin Sajeev

- Advertisement -
- Advertisement -

Latest IT Quiz questions 2017, submitted by Sachin Sajeev

1.Expand PAN

Ans: Personal Area Network

2.Name the keralites who starred in Vodafone’s elderly couples 4G advertisement?

Ans:VP Dhananjayan and his wife shanta

3. Father of USB

Ans: Ajay Bhatt

4.INFY is the NYSE ticker of which computer major in India ?

Ans: Infosys

5.Vinodh Dham is known as father of_______________!!

Ans: Pentium Chips

6.I’m talking about a father ( x) and daughter ( y). X is famous in the field of literature and y is known as first computer programmer! Identify

Ans: x- Lord Byron

Y- Ada lovelace

Latest IT Quiz questions 2017

7.Expand RFID ?

And: Radio Frequency Identification

8.Who wrote the book ‘Computer liberation and dream machine ‘the first book on personal computers?

Ans: Ted Nelson

9.Name the bank which issued Kochi 1 cards ?

Ans: Axis Bank

10.Developers of ‘Bahubali’ mobile game ?

Ans: Moonfrog lab

11.Expand Volte?

Ans:Voice Over Long Term Evolution

12.Identify this logo

Ans: Swiggy

13.Identify this recently signed off CEO

Ans: Travis Kalanick

14.Who acquired Burrp recently?

Ans: Bookmyshow

15.What is the name of the security attack shown in the photo

Ans: Man in the Middle Attack

 

Thank you Sachin Sajeev for this set of questions, if you ever wish to publish your questions on ITQuiz.in, you’re most welcome to amal@itquiz.in

Latest IT Quiz questions 2017it qui

- Advertisement -
Amal Augustinehttp://www.ITQuiz.in
Blogger | Developer  | Quizzer. I'm Amal Augustine, a student of St Stephen's College Delhi. Apart from my interest in Quizzing, I'm interested in Software Development and I work on Flutter, Dart, C#,JAVA,.NET, Android, SEO, Digital Marketing, etc..

Latest Quiz

TCS IT WIZ 2020 National Finals Technical Quiz Questions Answers | IT Quiz

A knowledge initiative started by Tata Consultancy Services in 1999, it is the biggest inter-school IT Quiz in India for students from class 8...
- Advertisement -

TCS IT WIZ 2020 Semi Final 4 Technical Quiz Questions Answers | IT Quiz

A knowledge initiative started by Tata Consultancy Services in 1999, it is the biggest interschool IT Quiz in India for students from class 8...

TCS IT WIZ 2020 Semi Final 3 Technical Quiz Questions Answers | IT Quiz

A knowledge initiative started by Tata Consultancy Services in 1999, it is the biggest interschool IT Quiz in India for students from class 8...

TCS IT WIZ 2020 Semi Final 2 Technical Quiz Questions Answers | IT Quiz

A knowledge initiative started by Tata Consultancy Services in 1999, it is the biggest interschool IT Quiz in India for students from class 8...

Related news

TCS IT WIZ 2020 National Finals Technical Quiz Questions Answers | IT Quiz

A knowledge initiative started by Tata Consultancy Services in 1999, it is the biggest inter-school IT Quiz in India for students from class 8...

TCS IT WIZ 2020 Semi Final 4 Technical Quiz Questions Answers | IT Quiz

A knowledge initiative started by Tata Consultancy Services in 1999, it is the biggest interschool IT Quiz in India for students from class 8...

TCS IT WIZ 2020 Semi Final 3 Technical Quiz Questions Answers | IT Quiz

A knowledge initiative started by Tata Consultancy Services in 1999, it is the biggest interschool IT Quiz in India for students from class 8...

TCS IT WIZ 2020 Semi Final 2 Technical Quiz Questions Answers | IT Quiz

A knowledge initiative started by Tata Consultancy Services in 1999, it is the biggest interschool IT Quiz in India for students from class 8...
- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here