Latest Tech Quiz Questions and answers for College students

0
709
Tech Quiz questions for collge

Tech Quiz Questions and answers 2017

Incoming Searches – Tech quiz questions,tech quiz slideshare,tech quiz 2016,tech quizzes,tech quiz rounds,tech quiz pdf,tech quiz blogs,tech quiz questions 2016,tech quiz ppt,tech quiz names,tech quiz,tech quiz online,tech quiz answers,tech quiz archives,tech quiz app,technology quiz answers,technology quiz app,tech addiction quiz,quiztech aero,quiztech aero pack,ksp quiztech aero,technology addiction quiz,tech quiz books,tech quiz blogspot,tech quiz bangalore,technology quiz bee,technology quiz bowl questions,technology quiz blogs,technology quiz bee reviewer,technology quiz bee questions and answers

Credits: Abhishek Patra

1) This Is Flat 3b, 3 Hans Crescent In London.This Place Is An Usual Hotspot For Protests That Are Triggerd By The Internet.Why Do These Protests Happen Here?

Ans: It’s the location of the Equadorian Embassey where Julian Assange is present and hence the protests.

2. <a> A unit of time defined by the frequency of its basic timer-historically,and by convention,0.01 of a second,but some other operating systems use other values.

<b> The length of an alternating current power cycle(1/60 or 1/50 of a second).

<c> The time taken for light to travel a specific distance in vacuum,usually one centimetre,but sometimes one foot or the width of a nucleon.

These are the definition of what?

Ans: In a “JIFFY”.

Tech quiz questions

3.So will Holmes compete with Watson? or will Holmes partner with Watson as Sherlock Holmes and Dr.John Watson did in the Arthur Conandoyle stories?” – read the frontline of a leading tech blog.

here ‘Watson’ refers to IBM’s Watson which is a cognitive computing system. so who has come up with ‘Holmes’ ?

Ans: Wipro

4.Which iconic lines were picked from the back cover of this magazine ?

Ans: “Stay hungry,stay foolish” by Steve Jobs.

 

5. He is an IIT-IITM graduate. he was made the director of Infosys in 2000 but later fired due to unknown reasons. subsequently he became the ceo of igate after his startup quintant got acquired by them. but again he had to quit his post there as he was accused of sexual harrasment. who is this ‘bad boy of indian IT industry’ ?

Ans: Phaneesh Murthy

6.Pepper is the first humanoid robot capable of recoginising the principal human emotions and adapting his behaviour to the mood of his interlocutor. Which company made pepper?

Ans: Softbank (The person standing next to pepper is Masayoshi Son, the founder of Softbank). Tech quiz questions

 

7.Which company recently launched its “sell as individual” service in india, allowing users to sell their used goods in a move which is said to worry other popular competitors in this field like eby,quikr,olx,etc ?

Ans: Amazon

8.Youtuber Aimee Davison actually filmed herself while attempting this challenge. This was first depicted by a cartoon drawing created by Japanese anime artist who goes by the pseudonym “sky-freedom”. What am i talking about which has become viral?

Ans: The one finger selfie challenge

 

9.The cyber security division of this american multinational technology company yahoo is known as ‘The Paranoids’ and the team’s head is designated ‘Paranoid in chief’. Which company is this which was recently in news when 500 million accounts of its customers were breached ?

Ans: YAHOO

 

10.CONNECT:-

Ans: Real life voices behind artificial intelligence chatbots.

Susan Benett is the voice behind Siri

Jen Taylor is the voice behind Cortana

Morgan Freeman is the voice behind Jarvis

Tech quiz questions

 

Voices behind artificial intelligence chatbot, The one finger selfie challenge, Which company recently launched sell as individual, Tech Quiz,Tech quiz slideshare,college tech quiz,tech quiz 2017,technology quiz 2017,tech quiz questions,tech quiz slideshare,tech quiz 2016,tech quizzes,tech quiz rounds,tech quiz pdf,tech quiz blogs,tech quiz questions 2016,tech quiz ppt,tech quiz names,tech quiz,tech quiz online,tech quiz answers,tech quiz archives,tech quiz app,technology quiz answers,technology quiz app,tech addiction quiz,quiztech aero,quiztech aero pack,ksp quiztech aero,technology addiction quiz,tech quiz books,tech quiz blogspot,tech quiz bangalore,technology quiz bee,technology quiz bowl questions,technology quiz blogs,technology quiz bee reviewer,technology quiz bee questions and answers,technology quiz books,tech quiz connect questions,tech quiz cse,tech career quiz,tech company quiz,tech connect quiz,technology career quiz,technology computer quiz,technology connect quiz,technology christmas quiz,tech logo quiz cheats,tech quiz description,tech deck quiz,technology dependence quiz,tech quiz in delhi,pharmacy tech drug quiz,virginia tech dairy quiz bowl,dialysis tech quiz,daily tech quiz
2013 virginia tech dairy quiz bowl,design tech quiz,tech quiz event,tech quiz electronics,technology quiz esl,technology quiz elementary,technology quiz easy,tech ed quiz,technology education quiz,technology education quiz questions,tech quiz for engineering students,tech quiz for ece

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here