Tech Acquisitions and Mergers Quiz 2019

- Advertisement -
- Advertisement -

Try this quiz on Tech Acquisitions and Mergers 2019 to check how updated you are in the tech world. Go on and happy quizzing!! 🙂

1. X announced in November that it will acquire Honey Science Corporation – best known as the maker of the popular deal-finding browser add-on Honey – for $4 billion, making it X’s largest acquisition. Identify X.

Answer – PayPal

 

2. Which popular digital fitness trackers company has been announced to be acquired by Google in early 2020 for $2.1 billion?

Answer – Fitbit

Rater

3. Which New York-based startup focuses on developing a ‘brain-computer interface’ via a proprietary software platform and wristband and is a technology that Facebook CEO Mark Zuckerberg has signaled a keen interest in over the past couple of years?

Answer – CTRL-labs 

 

4. X owned GitHub announced in September that it is acquiring Y– a San Francisco-based startup which has built an analytics tool for software development process management – for an undisclosed fee.  Name X and Y.

Answer – X = Microsoft and Y = Semmle 

 

5. Which Mountain View-based startup will join the new McDonald’s Global Technology team, called McD Tech Labs, based in Silicon Valley?

Answer – Apprente

 

6. Name the cloud migration specialist which was announced to be acquired by tech-giant Microsoft in September for an undisclosed amount.

Answer – Movere

7. In January 2020, Zomato has acquired the Indian operations of which food delivery biz?

Answer – Uber Eats

 

8. In February, Twilio announced the completion of its acquisition of the leading email API platform, at around $3 billion. Which platform I am talking about?

Answer – Sendgrid

 

9. The motive behind this deal was straightforward – buyout rivals in geography, in other words, buy dominance in geography. A ride-hailing major cracked this deal by buying out its middle east rival. Which deal has been discussed in the above line?

Answer – Uber acquired Careem

 

10. Rollout and Electric cloud were acquired by which enterprise continuous delivery specialist in 2019?

Answer – CloudBees

 

Well done! You have reached the end of the quiz. Don’t miss this quiz on important Tech Acquisitions and Mergers Quiz. Give it a try. Good luck!

 
 
- Advertisement -

Latest Quiz

TCS IT WIZ 2020 Quarter Final 16 Tech Quiz Questions Answers | IT Quiz

A knowledge initiative started by Tata Consultancy Services in 1999, it is the biggest inter-school IT Quiz in India for students from class 8...
- Advertisement -

TCS IT WIZ 2020 Quarter Final 15 Technical Quiz Questions Answers | IT Quiz

These are a set of final quiz questions and answers from TCS IT Wiz 2020, Would you like to author and post the set...

TCS IT WIZ 2020 Quarter Final 14 Technical Quiz Questions Answers | IT Quiz

The TCS IT Wiz is a knowledge initiative started by Tata Consultancy Services in 1999, it is the biggest inter-school IT Quiz in India...

TCS IT WIZ 2020 Quarter Final 13 Technical Quiz Questions Answers | IT Quiz

A knowledge initiative started by Tata Consultancy Services in 1999, it is the biggest interschool IT Quiz in India for students from class 8...

Related news

TCS IT WIZ 2020 Quarter Final 16 Tech Quiz Questions Answers | IT Quiz

A knowledge initiative started by Tata Consultancy Services in 1999, it is the biggest inter-school IT Quiz in India for students from class 8...

TCS IT WIZ 2020 Quarter Final 15 Technical Quiz Questions Answers | IT Quiz

These are a set of final quiz questions and answers from TCS IT Wiz 2020, Would you like to author and post the set...

TCS IT WIZ 2020 Quarter Final 14 Technical Quiz Questions Answers | IT Quiz

The TCS IT Wiz is a knowledge initiative started by Tata Consultancy Services in 1999, it is the biggest inter-school IT Quiz in India...

TCS IT WIZ 2020 Quarter Final 13 Technical Quiz Questions Answers | IT Quiz

A knowledge initiative started by Tata Consultancy Services in 1999, it is the biggest interschool IT Quiz in India for students from class 8...
- Advertisement -

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here