Tech Quiz Questions and answers 2020

0
1908
tech-quiz-questions

Tech Quiz questions and answers 2020 by Manvith Hariharan.

Q1.Identify the Logo

Ans: Gmail

Q2.X was an OTT platform founded by former Disney Titan Jeffrey Katzenberg. The company targeted a younger demographic and hosted episodes of 10 minutes. It is derived from the term”Quick Bites”.Sadly, this OTT platform is shutting down this year. Identify X

Ans: Quibi

Q3.ID the Author

Ans: Marc Randolph

Q4.X is a Chinese ed-tech startup founded in 2012. It is backed by Chinese Titan Tencent. As of 2020, X crossed Byju’s making it the most valuable tech startup in the world. ID X

Ans: Yuanfudao

Q5.We all know Gary from Pokemon. However, in the Japanese version of the Anime, he is named X.X was the mentor of Satoshi Tajiri, the man behind Pokemon.X is the “creative fellow” of Nintendo.ID X

Ans: Shigeru Miyamoto

Q6.X Weinman was a graphic designer who founded X in 1995.X also founded the Flashforward Conference and the Flash Film Festival.X in 2015 was bought by LinkedIn for 1.5 billion dollars. Identify the company

Ans:Lynda.com

Q7.X recently announced the Content Authority Prototype. This will be available in X’s recent products in the beta format.X aims to curb misinformation and also create an industry standard to curb fake news. Identify X whose products are commonly used in creating misinformation

Ans: Adobe

Q8.X is a free and open-source software created by Google. Most of the assets in X have been used to create Chrome(although it has more features than the above). Several browsers like Opera and Microsoft Edge running on the following software. Identify X.

Ans: Chromium

Q9.X was a social networking site founded in 2007 by Josh Williams, Scott Raymond to name a few. The app was targeted at tourists and did what Instagram does today. This app was shut down in 2012 after being acquired by Facebook. However, Josh Williams recently announced the revival of this app as an AR-based social network app.Identify the following.

Ans: Gowalla

Q10.ID The person

Ans: Trip Hawkins

Hope you learned something new from the tech quiz questions and answers above, please share your feedback in the comments below.

Incoming searches

tech quiz
vet tech quiz
tech career quiz
nail tech quiz
music tech teacher quiz
vet tech terminology quiz
med tech quiz
tech job quiz
surgical tech instruments quiz
tech terms quiz
tech quiz ppt
tech quiz questions pdf
pharmacy tech quiz games
web & tech logo quiz 2
tech bytes quiz
tech quiz 2020
tech savvy quiz
sci tech quiz questions
music tech quiz
tech logo quiz
tech quiz 2018
techgig quiz
tech quiz questions
tech quiz with answers
teach ict quiz
vet tech quiz questions
pharmacy tech law quiz
tech quiz slideshare
virginia tech dairy quiz bowl
tech company logos quiz
online tech quiz with certificate
tech quiz questions with answers pdf
tech logo quiz answers
tech quiz questions with answers
tech quiz and answers
amazon tech edition quiz today
tech quiz names
tech geek quiz
georgia tech quiz bowl
tech edition quiz
tech quiz amazon answers
wake tech career quiz
internet and tech logo quiz
pharmacy tech drug quiz
tech pop quiz
tech quiz pro cut answers
info tech quiz
lash tech quiz
tech quiz book
are you tech savvy quiz
monitor tech quiz
biz tech quiz slideshare
tech brands quiz
tech quiz latest
what tech should i buy quiz
x ray tech quiz
radiology tech quiz
information tech quiz
tech products quiz
food tech quiz ks3
tech related quiz questions
tech support quiz
tech diving quiz
tech quiz online
mi tech quiz
is tech right for me quiz
tech addiction quiz
tech house quiz
food tech quiz year 7
tech quiz connect questions
pharmacy tech medication quiz
general tech quiz
tech quiz questions 2019
tech quiz with certificate
tech quiz slideshare 2019
tech quiz pictures
food tech quiz gcse
tech acronyms quiz
how to prepare for tech quiz
fun tech quiz questions
qureka tech quiz answers
texas tech cadaver quiz
tech quiz buzzfeed
tech theatre quiz
tech quiz amazon
tech quiz sample
daily tech quiz
med tech online quiz
virginia tech dairy quiz bowl 2019
retro tech quiz
pharmacy tech exam quiz
tech quiz 2019
iit tech quiz
tech trivia quiz
odia tech quiz game channel
hardest tech quiz
old tech quiz
virginia tech quiz
surgical tech suture quiz
tech quiz ideas
hazmat tech quiz
90s tech quiz
tech quiz site
easy tech quiz
tech quiz team names
tech quiz pdf
tech elevator quiz
tech quiz tcs
tech business quiz
tech literacy quiz
tech pub quiz
dialysis tech quiz
tech news quiz
pharmacy tech online quiz
tech pub quiz questions
virginia tech quiz bowl
quiz high tech
ophthalmic technician quiz
mi tech quiz amazon
vet tech knowledge quiz
tech edition quiz amazon
latest tech quiz questions
tech nerd quiz
tech quiz vol 8
pharmacy tech quiz 2020
hvac tech quiz
vet tech math quiz
ultrasound tech quiz
ivy tech quiz answers
green tech quiz
new tech quiz
tech biz quiz
lab tech quiz
mobile tech quiz
questions for tech quiz
tech bro quiz
tech industry quiz
tech knowledge quiz
tech quiz images
gen tech quiz
tech quiz certificate
access the tech terms quiz
tech quiz questions 2020
tech related quiz
tech support quiz crossword
food tech revision quiz
tech bytes quiz questions
tech history quiz
tech quiz event names
tech quiz poster
tech quiz rounds
tech companies quiz
ophthalmology tech quiz
tech innovation quiz
tech pub quiz names
tech edition quiz answers
wake tech orientation quiz answers
surgical tech tools quiz
tech quiz for students

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here