Technology Quiz Questions and answers 2020

1
3493
technology-quiz

Technology quiz questions and answers by Manvith Hariharan. If you want to contribute your questions to our blog, please do mail me at amal@itquiz.in

Q1.ID the logo

Ans: Microsoft Azure

Q2.X is a video game only based TV network founded by former EA Head Ben Kusin and Riot Games head, Ariel Horn. The programming of the following channel includes The Download, Guest House, and many more shows based on Gaming. Identify X

Ans: Venn

Q3.X was founded in 1983 as Hyundai Electronics.It’s popular for its Hynix memory chips which are commonly used in several products of Apple, HP, Acer, and so on. It recently acquired Intel’s NAND division for 9 billion dollars. ID X

Ans: SK Hynix

Q4.Lending DocAI is an interesting feature introduced by X.It aims to speed up the process of evaluating a borrower’s income and asset documents. ID X

Ans: Google

Q5.ID The Logo

Ans: Raspberry Pi Organization

Q6.ID The Logo

Ans: OpenStack

Q7.This is an extract from an interview with X about how he named his company Y.

One day I was in San Francisco in a coffee shop, and I was thinking Y is a good name. And then a waitress came, and I said, “Do you know about Y?” And she said yes. I said, “What do you know about him?“, and she said, “Open Sesame“. And I said, “Yes, this is the name!” Then I went on to the street and found 30 people and asked them, “Do you know Y?” People from India, people from Germany, and people from Tokyo and China … they all knew about Y. Y – open sesame. Y is a kind, smart business person, and he helped the village. So … easy to spell, and globally known. Y opens sesame for small- to medium-sized companies. We also registered the name “Y”, in case someone wants to marry us

ID X and Y

Ans: X-Jack Ma, Y-Alibaba

Q8.Cruise is an autonomous vehicle startup founded by Kyle Vogt and Dan Kan.It was acquired by X in 2016. It has received investments from several companies which include Softbank and Honda. Recently, the company got a nod to run its trials on the US roads. Which prominent car company acquired it

Ans: General Motors

Q9.Nvidia has collaborated with Cineca,A supercomputer leader to build X.It will be powered by 14000 Nvidia Ampere based GPUs.It will be one of the 4 supercomputers built by Cineca.ID X.It is also the name of a very famous Italian Polymath

Ans: Leonardo

Q10.ID the Person

Ans: Carl Pei, Oneplus

Incoming searches

technology quiz
quiz on technology
technology quizzes
information technology quiz
health information technology overview quiz
technology quiz questions
nail technician quiz
technology and economics quiz
technology quiz questions and answers 2018
technology-based quiz questions
technology quiz reviewer for grade 6
science and technology quiz questions
addicted to technology quiz
information technology quiz 2019
design technology quiz
technology quiz for students
web technology quiz
are you addicted to technology quiz
information technology quiz bee
technology logo quiz
technology quiz ppt
crossword quiz technology level 6
information technology quiz with answers
information technology quiz questions and answers 2018
technology abbreviations quiz
web technology quiz questions and answers
technology pub quiz questions
crossword quiz technology level 4
medical technology quiz
national technology day quiz
quiz for technology
technology quiz 2018
introduction to information technology quiz
technology quiz questions and answers
technology quiz bee questions and answers
technology knowledge quiz
digital technology quiz
technology quiz bowl questions
5g technology quiz
technology quiz online
technology news quiz
crossword quiz technology level 5
technology quiz with answers
technology quiz and answers
technology logo quiz answers
music technology quiz
technology education safety quiz
new technology quiz
technology quiz 2020
dna technology quiz
technology related quiz
information technology quiz questions
technology quiz reviewer
technology quiz 2019
technology quiz questions with answers
vascular technology quiz cards
modern technology quiz
technology quiz app
am i addicted to technology quiz
science and technology quiz online
science and technology knowledge quiz
technology addiction quiz
technology quiz questions and answers 2019
technology quiz 2017
technology quiz 2019 ppt
technology quiz for grade 5
troubleshooting technology issues quiz
information technology quiz 2020
information technology quiz true or false
e safety technology quiz
technology check up quiz
technology quiz mcq
crossword quiz technology level 1
technology quiz grade 2

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here