IT Quiz 132

0
125
1.Identify the logo

Ans:Prezi
2.In computer technology and telecommunication, X and Y are defined by Federal Standard 1037C. They are states or conditions of a “device or equipment” or of a “functional unit”.What is X and Y ?
Ans: Online & Offline
3.The use of the term X   was coined in 1985 by Chip Morningstar in designing Lucasfilm’s online role-playing game Habitat.What is X ?
Ans: Avatar
4.Identify her

Ans:Rashmi Sinha (CEO and Founder of Slideshare)
5. It is an online presentation platform that lets users create, manage, share and measure presentations. It was founded in Jan 2006 by Mitch Grasso &Mike Lingle. What is it ?
Ans:Sliderocket
6.X is a programming language for the HipHop Virtual Machine (HHVM) invented by Facebook. The language is open source.It was  introduced on March 20, 2014 by Julien Verlaguet, Alok Menghrajani and some others . What is X ?
Ans:Hack
7.Old logo of ?

Ans:Kodak
8. Susan Bennett : Siri , Jen Taylor : ? 
Ans:Cortana
9.’Crespo’ is the codename for ?
Ans:Nexus 7
10.Identify

 Ans:Netflix chicken – April fool hoax by Netflix

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here