Pathanamthitta District IT Quiz 2017 Questions and answers 2017

1
611

Pathanamthitta District IT Quiz 2017 Questions and answers 2017

Download the questions and answers of Pathanamthitta District IT Quiz 2017 . Questions shared by: Roshan

1.Identify the logo

Ans: Scratch

2.Identify this logo

Ans: SYNFIG STUDIO

3. Identify the logo

Ans: Copyleft

4.Identify the mascot of GIMP

Ans: Wilber

5. Identify

Ans:

Identify the Personalities

6. Identify him

Ans: Sundar Pichai, CEO, Google

7. Who authored this book?

Ans: G.VIJAYARAGHAVAN

8. Who is this?

Ans: WARD CUNNINGHAM

9. Identify

Ans: Guido Von Rossum

10. Who’s this personality?

Ans: Ravi Shankar Prasad

11. Which was the first IT park from co-operative field in India?

Ans: UL Cyberpark Calicut

12. Which is the software developed as a part of Digital India for the Defence department of India?

Ans:ARPAN 3.0

13._________ is a technological research and development centre of Kerala Police Department conceived as a cyber centre of excellence in cyber security

Ans: Cyberdome

14.Which  is a portal for education by Government of Kerala?

Ans: SAMAGRA

15. What is the name of Cyber security conference organised by Kerala Police?

Ans: cOcOn

16.Name the Android version of Fennac?

Ans: Mozilla Firefox

17. Which was the currency mode accepted as a ransom on the wannacry attacks?

Ans: Bitcoin

18. Identify the occasion for this Google Doodle?

Ans: 19TH Birth DAY OF GOOGLE (SEPT 27)

19. PYTHON PROGRAM

Print ”8”+”9”

Write the output

ANS: 89

 

20.Twitter has recently revised the size of a tweet from ____ to _____?

Ans:140 to 280

1 COMMENT

  1. Unquestionably believe tһat which you said.
    Your favorite reason seemed to be on the internet
    the eaѕiest thing to be aware of. I say to you, І certaіnly get irked while people think about worries that they plainly dߋn’t know about.
    Yoս managed to hіt the nail upon the top and аlѕo defined out the whօle
    thing ѡithout haѵing side-effects , people can take a signal.
    Wіll likely bе back to get more. Thɑnks

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here